Σχετικά με την εταιρεία!

H XCUCINE είναι συνέχεια των Επίπλων Κουζίνας Μπεϊκακης μία εταιρία που δημιουργήθηκε από τους αδελφούς Στυλιανό και Αθανάσιο Μπεϊκάκη, που βρίσκονται στο χώρο του επίπλου κουζίνας από το 1989.

Η εμπειρία , η γνώση και η συνέπεια , χαρακτηρίζουν την εταιρία XCUCINE , η οποία σας εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα , με προϊόντα υψηλής και άριστης αισθητικής , σε τιμές ασυναγώνιστες . Η εταιρία μας , έχει πλέον καθιερωθεί στην ελληνική αγορά εισάγοντας άμεσα μοντέρνα και ποιοτικά ιταλικά έπιπλα κουζίνας DIIORIO. Η συνεχής ενημέρωση και η καθημερινή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων μας.

Στην ΧCUCINE Μπεϊκάκης πιστεύουμε στη διαρκή ενημέρωση και εξειδίκευση ώστε να σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις. Κύριο μέλημα μας είναι η υψηλή αισθητική, η διαχρονικότητα και η χρήση φιλικών και ακίνδυνων προς το περιβάλλον υλικών που ταυτόχρονα δεν θέτουν κρυφούς κινδύνους για την υγεία σας.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρία XCUCINE παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν επιμέτρησης στο χώρο του πελάτη και μελέτη επί σχεδίων . Φροντίζοντας πάντα να έχει ικανοποιημένους πελάτες, παραμένει στο πλευρό τους σε οτιδήποτε χρειαστούν ακόμα και μετά τη πώληση.

Ακολουθήστε μας στα Social Media!